Nia- ja joogaohjaaja Anne


Hei!

Nimeni on Anne Syvälahti. Olen turkulainen nia-, jooga- ja mindfulness -ohjaaja. Olen harrastanut koko ikäni liikuntaa erilaisia lajeja uteliaasti kokeillen. Innostuvana luonteena lajeja on kertynyt useita aina hiphopista ju-jutsuun ja astangajoogaan. Montaa lajia olen harrastanut pidempäänkin, mutta mikään ei ole tuntunut ihan omalta. Niinpä Nian löytäessäni tuntui kuin olisin tullut kotiin! Niassa yhdistyi tanssin ilo, itämaisten lajien rauha ja viisaus sekä kehoa inspiroiva musiikki. Jo toisen tanssitunnin jälkeen tiesin haluavani perehtyä niaan syvällisemmin.

Kouluttauduin nia-ohjaajaksi kesällä 2005 ja samana syksynä aloitin nia-tuntien ohjaamisen Turun seudulla. Saan niasta energiaa ja hyvää oloa, jotka auttavat jaksamaan myös psykologin työssäni. On palkitsevaa ohjata innostuneita nia-tanssijoita.

Nian lisäksi ohjaan hatha-joogatunteja Turussa. Lempeä hathajooga sopii nian tavoin kaikille. Hathajoogassa joogaliikkeitä eli asanoita tehdään rauhalliseen tahtiin oman hengityksen rytmissä. Harjoitus vahvistaa kehoa, lisää liikkuvuutta ja parantaa tasapainoa. Lisäksi se parantaa keskittymiskysyä, rauhoittaa mieltä ja rentouttaa kehoa. Jooga on nian tavoin erinomainen stressinpoistaja ja hyvinvoinnin ylläpitäjä.

Sekä niaan että joogaan voi tulla ilman aiempaa kokemusta lajeista.

Lämpimästi tervetuloa nia- ja joogatunneilleni!

Anne

(c)2023, All Rights Reserved